BETINGELSER


September 2022

Vi tror på gennemsigtighed. Du skal være sikker på hvad det betyder at være medlem i IVA. Derfor har vi skrevet alle vores betingelser ned i det følgende, således at der ikke er nogen tvivl. Hvis der alligevel skulle være noget, som du er i tvivl om er du velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@iv-akademiet.dk.


Du vil herunder finde betingelser ved køb af abonnementer, kurser, uddannelser, samtaler, varer og til sidst oplysninger om håndtering af dine personlige oplysninger. 


IVA ABONNEMENTER 

Du kan købe vores månedlige medlemskab, klippekort, gennem vores hjemmeside. Den dato, dit medlemskab aktiveres, vil være den dato i de kommende måneder, hvor vi automatisk trækker pengene fra din konto. Et eksempel: Aktiverede du dit medlemskab fra den 21. april, vil du betale for den følgende måned den 21. maj. Du modtager en kvittering pr. e-mail, hver gang din betaling går igennem. Medlemskaber betales forud hver måned indtil du vælger at opsige dit medlemskab. Pengene bliver automatisk hævet fra din konto indtil du opsiger medlemskabet. Du opsiger selv medlemskabet via din profil.

 

OPSIGELSESFRIST PÅ ALLE ABONNEMENTER

Du kan opsige dit medlemskab efter dine to første måneder. Når de første to måneder er gået, kan du til enhver tid stoppe medlemskabet ved gå ind på ‘Min profil’ -> ‘Medlemskab’ -> ‘Stop medlemskab’. Der er en måneds opsigelse på medlemskaber. Dvs. at når du opsiger medlemskabet vil du blive trukket én gang mere og medlemskabet vil derefter slutte en måned efter betalingen. OBS: Du kan ikke opsige dit abonnement inden for en beroperiode.

 

Ønsker du at opsige dit medlemskab kan du gøre dette ved at logge på din personlige profil. Vi opsiger ikke medlemskab pr. mail eller telefon og disse vil ikke være gældende som opsigelsesdato.

 

Ønsker du at opsige dit medlemskab kan du gøre dette ved at logge på din personlige profil. Vi opsiger ikke medlemskab pr. mail eller telefon og disse vil ikke være gældende som opsigelsesdato. 


BERO

Hos os kan du sætte dit medlemskab på pause i op til 3 måneder ad gangen. For hver gang du sætter dit medlemskab på pause á max. 3 måneder ad gangen koster det 99 kr. Dvs. at hvis du vælger en beroperiode på alt fra 1-3 måneder koster det 99 kr., efter 3 måneder til 6 måneder koster 198 kr. osv. Når du vil sætte dit medlemskab i bero skal du sende os en mail på kontakt@iv-akademiet.dk med dato for bero perioden. Så længe du er inden for en bero-periode, kan du ikke opsige dit abonnement. Du kan ikke sætte dit abonnement i bero hvis du allerede har opsagt det.


IVA ONLINE

Du kan blive medlem gennem vores hjemmeside.

 

AFMELDING FØR kursus (HUSK AT AFMELDE)

Bliver du forhindret i at møde op til et hold, du har booket, skal du afmelde dig senest 1 time før holdet starter, for at undgå et gebyr på 35 kr. På den måde kan en anden få glæde af din plads. Afmelding kan ikke ske mail eller tlf., men via din egen medlemsprofil på hjemmesiden. 


ÆNDRINGER I SKEMAET, LEDIGE PLADSER & UDBUD AF HOLD

En sjælden gang imellem kan vi være nødt til at ændre i ugeskemaet og i særlige tilfælde kan et hold blive aflyst på grund af sygdom. Hvis vi aflyser eller rykker et hold, du har booket, får du en mail eller sms fra os i god tid. Når et hold bliver aflyst, får du selvfølgelig dit klip tilbageført med det samme, hvis du har brugt klippekort.

Vi har desuden altid ret til løbende at ændre udbuddet af antal hold i skemaet. Herudover kan IVA ikke garantere ledige pladser på de oprettede hold, idet holdene bliver fyldt op efter "først til mølle"-princippet.


GAVEKORT

Ved køb af gavekort hos IVA er dette gældende 1 år fra købsdato. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter og kan kun bruges hos IVA. Kortet erstattes ikke ved bortkomst.


ENETIMER & BEHANDLINGER

Afbud til personlige samtaler  skal meldes senest 24 timer før via mail. Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få den afmeldte lektion godtgjort, uanset årsag.


RETREATS, UDDANNELSER, FORLØB & WORKSHOPS

Tilmeldinger til IVAs kurser, uddannelser og workshops er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Du kan ikke flytte din tilmelding til et andet arrangement eller bytte beløbet til andre produkter hos IVA.

Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen er du dog velkommen til at give din plads til en anden, men du kan ikke få pengene retur. Hvis du aflyser eller giver din plads til en anden, skal du give IVA besked om dette på mail. 

 

FORTYDELSESRET

For købte produkter, klippekort , enetimer, behandlinger, workshops, kurser, uddannelser og abonnementer gives pengene ikke retur.

 

KVITTERING

Kvitteringen for købet sendes til den indtastede e-mail adresse. Kunden er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte.

 

AFLYSNINGSPOLITIK

Hvis IVA aflyser arrangementet, får du det fulde beløb tilbage med mindre at aflysningen skyldes Force Majeure.

 HANDELSBETINGELSER VED KØB AF VARER

Når du køber en vare i vores online eller fysiske shop gælder følgende:

 

LEVERING

Din ordre afsendes 2-5 dage dage efter din bestilling. IVA afsender varer med følgende: DAO - Direkte, DAO - Pakkeshop, GLS. Fragten bliver beregnet ud fra vægt. Du vil kunne vælge at få pakken sendt "uden omdeling" eller "med omdeling". Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Ved returnering kontaktes virksomheden:


IVA

Rentemestervej 66

2400 København NV

Mail: kontakt@iv-akademiet.dk

 

Når du returnerer varen bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller uden omdeling.


VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til IVA at vurdere varens stand. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:


IVA

Rentemestervej 66

2400 København NV

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dette gælder varer som ikke er taget i brug. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, og de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@IVAIVA.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


 KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK


PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med IVA, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail 


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller køber et medlemskab, klippekort og lign.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.


FORMÅL

Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere dit medlemskab og give dig værdi gennem de bedste yogaoplevelser. Vi bruger blandt andet dine data, når vores medlemssystem skal kunne genkende dig som medlem i vores systemer, og give dig et nemt og overskueligt overblik over din tilmeldelseshistorik. Derudover bruger vi dine oplysninger til profilering for at få viden om vores medlemmers behov i forhold til arrangementer. På den måde kan vi målrette vores markedsføring til dig – og dermed sikre, at du får relevante tilbud og informationer, der matcher dig og dine interesser.


COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

OPBEVARING AF DATA

Oplysningerne opbevares i det tidsrum det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse og kun hvis disse databehandlere efterlever EU’s regler om persondatabeskyttelse (GDPR). Vi arbejder med følgende samarbejdspartnere:

- Yogo


INDSIGT

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@IVA.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.