Vi går på opdagelse sammen med dit barn og er nysgerrige på hvad han eller hun er god til, for dermed at komme ind til barnets indre kerne af glæde, energi, passion og interesser.


Kerneværdier 

Vi søger alle et godt selskab, og især søger vi det til vores børn og unge. Fordi vi ved, at et godt selskab præger os til at opnå gode bæredygtige vaner. Et dårligt selskab har desværre det modsatte effekt. Alt for mange af vores børn og unge, selvom de gerne vil ud af et dårligt miljø, et dårligt selskab, så har de svært ved at give slip. Eller også bliver de med tiden trukket ind i miljøet igen, fordi der ikke er noget alternativ. 


Vores børn og unge har brug for at være en del af et godt selskab, som opmuntrer dem til at gøre godt i livet. Til at være til gavn for andre. At have ambitioner, mål og visioner i livet. Til det har de brug for en mentor, som inspirerer dem, træner dem, udfordrer dem, vejleder dem, og ellers blot er til rådighed som en god ven, som lytter, og tager dem seriøst. 


Hos BookEnMentor har vi netop gjort det til vores kerne aktivitet. Vi sørger for at dit barn får et godt selskab. Vi taler om livets mange udfordringer. Vi stiller spørgsmål til livets formål, og giver den unge flere perspektiver for livet. Vi spiser sammen, går ture sammen, beder sammen, udfører projekter sammen, laver nye planer, introducerer dem for bæredygtige vaner og retningslinjer for livet.


Hos BookEnMentor kan de unge sammen med deres mentor, arbejde med socialt entreprenørskab, velgørenhed, de 17 verdensmål, iværksætteri, økonomi og håndværk. Vi taler om vigtigheden af familien, relationer, dialog, forhandling, samarbejde og konflikthåntering.


Efter tilmelding vil vi arbejde på at finde den rette mentor til dit barn baseret på deres interesser, behov og personlighed. Når matchet er fundet, vil I mødes med mentoren for at planlægge forløbet, herunder fastsætte mødetidspunkter, fokusområder og aktiviteter. Frekvensen af mentormøder og aktiviteter vil blive aftalt mellem jer og mentoren, og varigheden af mentorskabet kan tilpasses efter behov. Under hele forløbet vil du have direkte kontakt til mentoren for at følge udviklingen og adressere eventuelle spørgsmål eller bekymringer.


 

Har du nogle spørgsmål?

Er du interesseret i at vide mere omkring Book en Mentor er du velkommen til at kontakte os